Gratis e-book:

Ik heb Ik lief

6 strategieën voor een waardevoller zelfbeeld.

"Wat een heerlijk e-book. Zo herkenbaar en de 6 strategieën zijn toe te passen in mijn dagelijks leven. Dank je wel."

Michael Robert

Inhoud van het boek

Lekker in je vel zitten, voelen dat je op jouw goede spoor zit, keuzes maken die bij je passen. Ja, daar wil jij wel voor gaan, maar hoe? “Het begint bij jezelf” is wat je vaak als antwoord krijgt. Maar HOE doe je dat dan?  Jezelf liefhebben is voor velen nog niet zo gemakkelijk. In dit boekje staan 6 strategieën die jou helpen om inzicht te krijgen in jezelf, in wat je drijft en wat belangrijk voor je is. En je leert een stukje over hoe je brein werkt.

Wat levert het je op

Zelfinzicht

Vertrouwen

6 strategieën

Eigen waarden

Stappenplan

Kracht

Download nu het e-book GRATIS!

Nu tijdelijk gratis. Download het e-book en pas het stappenplan toe om jezelf naar succes te coachen!

Gedownload

%

Meer zelfvertrouwen

%

Tevredenheid

Recensies over het e-book

“Het gratis E-book van Lenka heeft mij laten inzien dat ik niet de enige ben die tegen obstakels aan loopt, maar het gaf mij ook kracht en energie om aan de slag te gaan. Lenka geeft je gemakkelijke handvatten om voor in de bus te stappen van mijn levensbus.”

Michael Leverts

“Dit boekje geeft mij handige handvatten hoe ik sneller bij mijn drijfveren kan komen en hoe ik hier in alle contexten van mijn leven stappen kan maken. Het gaf echt een snel en helder inzicht.”

Eric Vlaming

“De titel van het boekje is zo pakkend dat ik het in een teug heb uitgelezen en hoe ik steeds blijer werd met mezelf door mezelf liever te gaan vinden. Met een glimlach blies ik de laatste pagina’s uit. Dank je wel voor de inspiratie!”

Jessica Blok

Over de schrijfster

Lenka Luhulima

Lenka is een hart chirurg zonder mes. Haar ritme van succes heeft ze ontdekt na het doorlopen en elke dag uitvoeren van de 6 strategieën. Jarenlang heeft ze niet op haar eigen pad gelopen, niet ECHT gedaan waar ze gelukkig van werd en hierdoor ervaren dat energie makkelijk weg kan lekken. Door heel veel studies te volgen en boeken te lezen heeft Lenka een e-book gemaakt wat voor iedereen toepasbaar is. Geluk, een eigen ritme van succes gunt zij namelijk aan iedereen.

Elke weg is anders, elk pad is uniek. Net als JIJ..

Download direct
het e-book!