Coach jezelf naar succes. De beste manier om je toekomst te voorspellen, is haar zelf te creëren.

Ben jij er klaar voor om een volgende stap te zetten en je eigen toekomst te creëren?

Ik durf te wedden van wel. Maar hoe wil jij dat je toekomst eruitziet?

Herken je jezelf in 1 van deze punten:

  • Je bent het zo zat om niet precies te weten waar jij blij van wordt.
  • Je snakt ernaar om het gevoel van tevredenheid en waardering te ervaren.
  • Je hebt wel plannen, maar je komt niet in actie.
  • Je ervaart keuzestress.
  • Je vind jezelf niet goed genoeg.

Het is tijd!

Er is maar 1 persoon die bepaalt wat goed voor je is. En dat ben JIJ. In ons online programma komen vragen en opdrachten aan bod die je helpen om inzicht te krijgen in jezelf. Om vervolgens jezelf te leren kennen en te ontwikkelen vanuit je eigen intrinsieke waarden. Dit zijn unieke waarden, die jou elke minuut van de dag sturen. Als jij deze waarden voller kunt maken en nog meer kunt leven dan ontdek je jouw ritme van succes.

Je zal verstelt staan wat er allemaal mogelijk is.

Je ziet datgene veranderen waar jij aandacht aan geeft, je voelt elke stap meer wat er bij je past en maakt hierdoor keuzes die je verder helpen.  

Je hebt vast al heel veel geleerd of gelezen en ben op zoek naar manieren hoe je alles wat je hebt geleerd kan toepassen in de praktijk? Of misschien wil je in alle rust op een laagdrempelige manier een nieuwe methode aanleren, die ervoor zorgt dat jij jezelf stap voor stap kan ontwikkelen.

Wat ga je leren?

Marlies en ik hebben speciaal voor jou dit online-programma ontwikkelt. Met dit online coach-jezelf-naar-succes-programma ga jij stappen maken naar jouw eigen ritme van succes.

Je neemt de regie over je eigen groei en resultaten. Je voelt wat goed voor je is en wat je wilt. En als je het even niet meer weet, dan helpt dit programma je altijd een stapje verder. Zolang jij in beweging blijft is geluk, vertrouwen, groei, balans geen uitdaging maar een automatisch gevolg.

Leven vanuit je hart. Dat geeft kracht en energie. Met ons Coach-jezelf-naar-succes online-programma leert je dit in 5 weken!

Wij reiken je hele eenvoudige maar uiterst effectieve routines (Kata) aan, waarmee je jezelf direct naar succes coacht. En wat dat succes is, bepaal jij natuurlijk zelf. Denk aan:

R

een gevoel van tevredenheid

R

een goede balans ervaren tussen werk en privé

R

meer zelfvertrouwen

R

een mooie uitdaging op je werk

Wat anderen zeggen over
het online programma!

“De online training is goed te doen. de filmpjes precies goed qua lengte. Het leesblad is niet te lang en het werkblad is duidelijk. Het is een super goede training om doelen en de weg er naartoe duidelijk te krijgen. Je leert obstakels te zien, te benoemen en op te lossen.

Jeanette Walters

De training is in mooie kleine stappen opgebouwd. Iedere keer weer wat nieuws toevoegen aan de kennis en ervaring. De visuals zijn mooi uitgewerkt en de verdeling tussen filmpje, lezen en werkblad is prettig. Deze training is voor mij de sleutel tot het succes!

Petra

Ik heb deze training als een tester gewonnen. Duidelijke tutorials en werkbladen. Je leert in kleine stapjes grote veranderingen te realiseren. Zelfreflectie en stilstaan bij veranderingen. Ik ben zo enthousiast geworden dat ik mij gelijk heb ingeschreven voor het online programma. Bedankt!

Helen Perquin

Inspirerende training, heb alles direct toegepast op mezelf. Coach-jezelf-naar-succes met KATA (kiss-ass-to-action) brengt een beweeglijke manier van denken op gang, die je dan ook weer vanzelf op anderen overbrengt. Beweging is het sleutelwoord.

Olaf Suidman