Coach jezelf naar succes
Waarden Kaarten

Lieve engel, wist jij dat elke minuut van de dag aangestuurd wordt door jouw waarden?
Waarden zijn opvattingen over wat wij goed en belangrijk vinden.
Wat zou er mogelijk zijn als jij jouw waarden nog beter leert kennen?
En zo jouw ritme van innerlijke succes ontdekt.

Waarvoor gebruik je de waarden kaarten?

Je gebruikt de waarden kaarten om inzicht te krijgen in jezelf en in je levensweg. In hetgeen wat jou aanstuurt.

Je herkent vast een van deze gevoelens of situaties;

Je verlangt al heel lang naar een gevoel van tevredenheid, rust en balans in je leven of op je werk.

Je hebt behoeft om nu echt te weten wat JIJ wilt.

Je bent moe, futloos. Je hebt echt nergens zin in. (Burn-out/bore-out)

Je wilt heel graag iets doen met je leven, maar HOE dan? Je hebt nu al nergens tijd voor.

Enorme angst om iets te missen.

Vaak blijven we heel lang piekeren over deze gevoelens of situaties. Bij je vrienden of je partner kan je niet altijd terecht en je wilt NU inzicht in wat je kunt doen. Het enige wat je dan te doen hebt is de coach- jezelf- naar-succes- kaarten te pakken en de categorie te kiezen waar jij nu verandering in wenst.

Ben jij klaar voor meer (innerlijke) inzicht in jouw leven?

Hoevaak gebruik je de waarden kaarten?

Als je eenmaal het coach-jezelf-naar-succes kaartenspel hebt gespeeld merk je direct verschil. Je bent je bewust van je allerbelangrijkste waarden. Waarden die jou elke dag sturen. Die je helpen bij elke keuze die je wilt maken. En je weet namelijk welke stap er nodig is om jouw ritme van succes te starten. Dus hoe vaker jij tijd vrijmaakt om het spel te spelen hoe sneller jij de beweging creëert die je zo nodig hebt. (en als je het ons vraagt dan zeker een keer per week😊)

Hoe werkt het?

Stap 1

Wat wil jij NU anders? Waar wil je iets in veranderen? Is dat in de liefde, in een vriendschap in je werk of op een ander gebied, het maakt niet uit. Jij bepaalt!

Stap 2

Ontdek welke waarden belangrijk voor je zijn. Wij geven je hele mooie voorbeelden van waarden. Maar wat betekenen deze voor jou?

Stap 3

Je hebt al een hele klus afgerond. Je hebt namelijk inzicht gekregen in je eigen besturingssysteem. Hoppa, je bent klaar om te gaan. De eerste stappen zijn bepaald.

Waarom wij de waarden kaarten
hebben gemaakt:

Wat anderen zeggen

“Ik heb het waardenspel ontvangen van Coach Jezelf Naar Succes en het gaf mij in het gesprek met mijn medewerker heel snel een inzicht hoe wij beter met elkaar konden communiceren over wat echt belangrijk is voor het individuen en hierdoor kunnen we makkelijker met elkaar in gesprek blijven.”

“Het waardenspel geeft heel snel inzicht in de drijfveren die jezelf hebt en de ander heeft, daarna kan je dan ook makkelijker bepalen welke acties je gaat inzetten om echt verantwoordelijkheid te nemen voor je geluk en plezier in je werk.”

“Ik speel dit laagdrempelige spel met veel medewerkers uit mijn team, wij hebben geen makkelijke tijd door allerlei reorganisaties en nu zien we per persoon gemakkelijker waar we focus op kunnen leggen, waar we pro-actief kunnen handelen om te kijken wat de beste weg is voor het individu.”